Εισαγωγή

Η ομαδοποίηση των πτηνών βασίζεται συνήθως σε φυσιολογικές ομοιότητες και κληρονομικά καλλυντικά, μεταξύ διαφορετικών στοιχείων. Τα πουλιά είναι θερμόαιμα σπονδυλωτά με δυνατό αλλά ελαφρύ σκελετό. Έχουν καρδιά τεσσάρων θαλάμων, διευρυμένο μεταβολικό ρυθμό, αβλαβή λυγισμένα σαγόνια, φτερά και γεννούν αυγά με σκληρό κέλυφος. Όλα τα πουλιά έχουν φτερά εκτός από δύο – πουλιά ελέφαντα και moa.

Ομαδοποίηση πτηνών

Ο Carlolus Linnaeus έφτιαξε γρήγορα μια ιεραρχική δομή για την ταξινόμηση των ειδών γνωστή ως Επιστημονική ταξινόμηση. Αυτή η συσχέτιση πηγαίνει από το βασίλειο, στο γένος, στην τάξη, στην τακτοποίηση, στην οικογένεια, στην ταξινόμηση, στο είδος. Θα συζητήσουμε αυτές τις ομάδες που αντιστοιχούν στα πουλιά από κάτω.

Επιστημονική ταξινόμηση πτηνών

Βασίλειο: Η ομάδα των πουλιών είναι διατεταγμένη κάτω από το πλάσμα Ερπετά.

Phylum: Περαιτέρω ομαδοποίηση αυτού του είδους εμπίπτει στη φύλο Chordata, υπονοώντας ότι τα πουλιά ανήκουν στην κατηγορία των πλασμάτων που έχουν σπονδυλική στήλη.

Κατηγορία: Τα πουλιά είναι της κατηγορίας Aves, τα πουλιά σπουδαιότητας είναι θερμόαιμα σπονδυλωτά.

Αίτημα: Ο Aves είναι απομονωμένος σε 23 παραγγελίες πουλιών. Τα πουλιά από ένα παρόμοιο αίτημα έχουν κάθε συγκριτικό εμπορικό σήμα και στοιχεία.

Οι παραγγελίες πτηνών περιλαμβάνουν Piciformes, Galliformes, Struthioniformes, μεταξύ άλλων. Η συντριπτική πλειονότητα των λεωφόρων της τάξης έχει μια θέση με τις παραγγελίες Passeriformes ή Passerines.

Μοντέλα: Τα πουλιά, για παράδειγμα, οι δρυοκολάπτες και οι μπάρμπες έχουν μια θέση με το αίτημα Piciformes, οι φραγκόκοτες και τα πουλιά έχουν μια θέση με το αίτημα Galliformes και το emu και η στρουθοκάμηλος έχουν μια θέση με το αίτημα Struthioniformes.

Οικογένεια: Οι κατώτερες ομάδες των πτηνών χαρακτηρίζονται περαιτέρω σε οικογένειες, από τις οποίες υπάρχουν περίπου 142.

Η οικογένεια αποδεικνύεται τελειώνοντας με – dae. Για παράδειγμα, το αίτημα Apodiformes απομονώνεται σε κανονική γρήγορη οικογένεια Apodidae και κορυφαία γρήγορη οικογένεια Ημιπροκνιδών.
Ταξινόμηση: Οι οικογένειες στη συνέχεια χαρακτηρίζονται σε μια Τάξη. Η κατηγορία Aves έχει περίπου 2.057 ταξινόμηση.

Είδος: Η ακόλουθη και τελευταία ομάδα πτηνών είναι Είδη. Υπάρχουν κάπου στην περιοχή από 9.000 και 10.000 είδη πουλιών.

Υποείδη: Τα είδη ενδέχεται επιπλέον να χωριστούν σε υποείδη λόγω των αντιθέσεων σε παρόμοια είδη πτηνών λόγω της τοπογραφικής επίδρασης.

Βιοονομική Ταξινόμηση

Στη Διωνυμική Ορολογία, δίνεται στα είδη μια λογική ονομασία δύο τμημάτων λόγω της επιστημονικής τους ταξινόμησης που σημαίνει το είδος και το είδος τους. Το κύριο γράμμα της οικογένειας γράφεται πάντα με κεφαλαία, ενώ το είδος γράφεται συνεχώς με πεζά. Συνεχώς πρώτα συγκροτείται η οικογένεια και τονίζεται όλο το όνομα.

Τι θα λέγατε να ρίξουμε μια ματιά σε μια απεικόνιση του διατεταγμένου χαρακτηρισμού του αφρικανικού γερακιού ψαριού, Haliaeetus vocifer.

  • Realm – Animalia
    Phylum – Chordata
    Class – Aves
    Request – Ciconiiformes
    Family – Accipitridae
    Family – Haliaeetus
    Species – Vocifer
    Highlights of Birds
    birds body partsΠηγή

Ένα μέρος από τα σημαντικά σημεία των πουλιών περιλαμβάνει πτερύγια, μύτες, φτερά, σκελετούς και αυγά.

Φτερά

Τα φτερά είναι πλαισιωμένα από κερατίνη και είναι ζωτικής σημασίας για την πτήση καθώς και για την ασφάλεια του κλίματος και τη ζεστασιά. Ένα μέρος των θηλυκών πτηνών προσελκύει τα αρσενικά πουλιά για ζευγάρωμα μέσω των λοφίων (καθώς και το αντίστροφο), και η κερατίνη είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των νυχιών και των μαλλιών σε διαφορετικά πλάσματα.

Ρύγχος

Ομοίως ονομαζόμενες φορτίσεις, η μύτη των πουλιών είναι σκληρό κέντρο και διαμορφώνεται από κερατίνη. Βοηθά τα πουλιά να χτυπήσουν ή να σκίσουν την τροφή σε πιο μέτρια κομμάτια για να καταπιούν κάτι πολύ παρόμοιο. Τα πουλιά δεν έχουν δόντια και μερικά πουλιά έχουν αιχμηρές άκρες γύρω από την άκρη του χαρτονομίσματος.

Παρασκήνια

Κάθε πουλί έχει φτερά, αλλά δεν είναι εγγυημένο ότι θα πετάξει. Ομοίως, το σώμα του πουλιού είναι άψογα επεξεργασμένο για να πετάει με προσαρμοσμένες κάμψεις και δυνατούς μύες στο στήθος. Μερικά διαφορετικά καλά εξελιγμένα πλάσματα, για παράδειγμα, νυχτερίδες και ζωύφια, για παράδειγμα, τα κουνούπια έχουν επίσης φτερά και πετούν.

Σκελετός

Η πλειονότητα των πτηνών έχει ελαφριούς σκελετούς και άδεια οστά. Τα οστά των στήθων των πτηνών ονομάζονται στέρνο και είναι φαρδιές, δυνατές μύες των φτερών, περιοχές δύναμης και εστίασης.

Αυγά

Όλα τα πτηνά γεννούν τα μικρά τους μέσα από αυγά από ασβέστιο και έχουν ένα στρώμα στερεοποιημένου σωματικού υγρού.

Δεδομένα επικράτειας πτηνών

Μια περιοχή πουλιών μπορεί να μετατοπιστεί μεταξύ των ειδών και τα πουλιά έχουν μια αφθονία διαφόρων συνθηκών σε όλο τον πλανήτη. Εντοπίζονται σε ερήμους, δασικές εκτάσεις, βουνά, τούνδρες, λιβάδια, θάλασσες, μητροπολιτικές περιοχές από εκεί, ο ουρανός είναι το όριο. Μερικά πουλιά δεν εγκαταλείπουν ποτέ τον χώρο διαβίωσής τους, ενώ άλλα μετακινούνται σε τρομερές αποστάσεις όταν αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι τροπικές περιοχές εμφανίζουν μια αξιοσημείωτη ποικιλία ειδών και τα πουλιά έχουν προσαρμοστεί στη ζωή τόσο στις θάλασσες όσο και στις θάλασσες του κόσμου. Πιγκουίνοι έχουν καταγραφεί να πηδούν κάτω στα 300 μέτρα και μερικά θαλασσοπούλια απλώς έρχονται στην ενδοχώρα για να μεγαλώσουν.

Τι απαιτεί μια περιοχή πουλιών;

  • Τρόφιμα, όπως μούρα, σκουλήκια και ζωύφια.
    Καλύψτε, με στόχο να είναι λιγότερο εμφανείς στους κυνηγούς.
    Υλικά για τη δομή του σπιτιού, όπως κλαδιά και φύλλα.
    Νερό για πόσιμο και πλύσιμο.
    Καλύψτε από τα εξαρτήματα.
    Διευθέτηση τοποθεσιών όπως άδεια δέντρα ή κουβάρια.
    Φυσικό περιβάλλον πτηνών για διάφορα είδη:
    Τα πουλιά της ακτής και του ωκεανού διαθέτουν θαλάσσιες ακτές, εκβολές ποταμών και άλλες παραθαλάσσιες περιοχές. Αυτά τα πουλιά θα έχουν γενικά την επιλογή να βυθίζονται ή να φιλτράρουν για τροφή με ρύγχους προσαρμοσμένες στην εργασία. Τα μοντέλα ενσωματώνουν auks και fulmars.
    Τα πουλιά των δασών εντοπίζονται σε τροπικές τοποθεσίες καθώς και σε ήπια και ψυχρά περιβάλλοντα. Τα μοντέλα περιλαμβάνουν παπαγάλους, κουκουβάγιες και πουλιά.
    Τα πουλιά των υγροτόπων καταλαμβάνουν υδάτινες οδούς και λίμνες και ενσωματώνουν είδη όπως πάπιες, χήνες και ερωδιούς.
    Τα πουλιά των αγρών ζουν σε λιβάδια και ακόμη και σε συνθήκες ερήμου διαφόρων θερμοκρασιών. Τα μοντέλα ενσωματώνουν rheas, seriema και parakeets.
    Τα μητροπολιτικά πουλιά ζουν σε πόλεις και κωμοπόλεις και μπορούν να εντοπιστούν κάτω από ανοίγματα και σε κατασκευές, μεταξύ διαφορετικών σημείων. Τα πουλιά που ζουν σε αυτές τις συνθήκες περιλαμβάνουν περιστέρια, σπουργίτια και ψαρόνια.

Περιοχές για πουλιά κήπου

Τα πουλιά του κήπου περιλαμβάνουν κοκκινολαίμηδες, περιστέρια, κοτσύφια και σπουργίτια. Υπέροχο φυσικό περιβάλλον πουλιών στο νηπιαγωγείο:

  • Δέντρα, που δίνουν κάλυψη, τοπικές εγκαταστάσεις και διάφορα ζωύφια και βιολογικά προϊόντα για φαγητό.
    Θάμνοι, οι οποίοι επίσης προσφέρουν προορισμούς κάλυψης και εγκατάστασης, ενώ τα μούρα που παράγουν είναι μια απίστευτη πηγή τροφής για τα πουλιά.
    Αυλές, οι οποίες αποτελούν χώρο φροντίδας για τσαμπιά πουλιών.
    Ορειβάτες, που δίνουν κάλυψη, οικισμό και φαγητό.
    Περιφράξεις, που είναι ιδανικές τοποθεσίες εγκατάστασης.

Πώς επηρεάζει η κακοτυχία της περιοχής τα πουλιά;

Οι δέσμες των τύπων πουλιών διακυβεύονται από την περιβαλλοντική ατυχία και την ασυνέχεια. Οι βλαβερές ασκήσεις περιλαμβάνουν:

  • Αγροτική χρήση, όπως εκκαθάριση περιβαλλόντων για χωράφια.
    Η υλοτομία και η συλλογή ξυλείας.
    Επέκταση μητροπολιτικών περιοχών για διαμονή ή βιομηχανία.
    Κατασκευή φραγμάτων, καναλιών ή διαφορετικών σχεδίων που επιβραδύνουν τα ρεύματα.
    Θεμέλιο που ραγίζει το φυσικό περιβάλλον, παρόμοιο με δρόμους ή ηλεκτρικές γραμμές.
    Αυτές οι ασκήσεις είναι δυσμενείς για τις δυνατότητες αντοχής των πτηνών και επηρεάζουν τον πληθυσμό τους. Αυτές οι ανθρώπινες αλλαγές μπορεί να έχουν ακραία αποτελέσματα, κάνοντας τις ποσότητες των ομάδων ζώων να βυθίζονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *