Πολιτική DMCA

Όλο το περιεχόμενο στο petpsychologyhu είτε υποβάλλεται στο petpsychologyhu μέσω email είτε είναι άμεσα διαθέσιμο σε διάφορα σημεία στο Διαδίκτυο και πιστεύεται ότι είναι δημόσιο τομέα. Το περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων εικόνων και βίντεο) που δημοσιεύεται πιστεύεται ότι δημοσιεύεται στο πλαίσιο των δικαιωμάτων μας σύμφωνα με τον Νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των ΗΠΑ για δίκαιη χρήση (Τίτλος 17, Κώδικας ΗΠΑ.)

Η ειδοποίηση περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων
petpsychologyhu συμμορφώνεται με την 17 USC § 512 και τον Νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή («DMCA»). Αποτελεί πολιτική μας να ανταποκρινόμαστε σε τυχόν ειδοποιήσεις παραβίασης και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με τον Νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή («DMCA») και άλλους ισχύοντες νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εάν το υλικό σας που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα έχει δημοσιευτεί στο petpsychologyhu ή οι σύνδεσμοι προς το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα επιστρέφονται μέσω οποιασδήποτε μηχανής αναζήτησης και θέλετε να αφαιρεθεί αυτό το υλικό, πρέπει να παράσχετε μια γραπτή επικοινωνία που θα αναφέρει λεπτομερώς τις πληροφορίες που αναφέρονται στην παρακάτω ενότητα. Λάβετε υπόψη ότι θα είστε υπεύθυνοι για ζημιές (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων και των δικηγορικών αμοιβών) εάν παραποιήσετε πληροφορίες που παρατίθενται στον ιστότοπό μας και παραβιάζουν τα πνευματικά σας δικαιώματα. Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με έναν δικηγόρο για νομική βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα.

Τα ακόλουθα στοιχεία πρέπει να περιλαμβάνονται στην αξίωση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων:

Παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία του εξουσιοδοτημένου προσώπου να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου ενός αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται ότι έχει παραβιαστεί.
Δώστε επαρκή στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε μια έγκυρη διεύθυνση email.
Πρέπει να προσδιορίσετε με επαρκείς λεπτομέρειες το έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα για το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει παραβιαστεί και να συμπεριλάβετε τουλάχιστον έναν όρο αναζήτησης κάτω από τον οποίο το υλικό εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης petpsychologyhu.
Δήλωση ότι το καταγγέλλον μέρος πιστεύει καλή τη πίστη ότι η χρήση του υλικού με τον τρόπο που παραπονείται δεν είναι εξουσιοδοτημένη από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό του ή τη νομοθεσία.
Δήλωση ότι οι πληροφορίες στην ειδοποίηση είναι ακριβείς και με την ποινή της ψευδορκίας, ότι το καταγγέλλον μέρος είναι εξουσιοδοτημένο να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου ενός αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται ότι έχει παραβιαστεί.
Πρέπει να υπογράφεται από το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο για να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου ενός αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται ότι παραβιάζεται.
Στείλτε την ειδοποίηση παράβασης μέσω email μέσω αυτής της Φόρμας Επικοινωνίας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Scroll to Top